Nintendo Switch Wii U Wii 3DS Nintendo Klubi Nintendo Suomen Foorumi
Zeldalandia - The Legend Of Zelda

------------------

Oikea

Muita kotisivujani

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kuuma peruna

Aikasemmat kyselyt

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pieni Chat live-
keskustelua varten

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Youtube kanavani

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

The Legend Of Zelda:
Four Swords Adventures

Pelin tiedot
System: Nintendo GameCube
Julkasisupäivä USA: 7.6.2004
Julkasisupäivä JPN: 13.12.2004
Julkasisupäivä EU: 7.1.2005
Lajityyppi: Toimintaseikkailu
Pelimuoto: Yksinpeli, Moninpeli
Ikäraja:
Valmistaja: Nintendo

Kuvaus pelistä
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures on Nintendon GameCubelle vuonna 2004 julkaisema, The Legend of Zelda -pelisarjaan kuuluva videopeli. Peli mukailee tyyliltään ja pelimekaniikaltaan Game Boy Advancelle julkaistua Four Swords -peliä, mutta sisältää vaihtoehdon myös yksinpelille. GameCube-ohjaimen lisäksi peliä voi pelata Game Boy Advance -pelikonsoleita ohjaimina käyttäen.

Four Swords Adventures on kahden (japanissa kolmen) pelin kokoelma, joista toimintaseikkailu Hyrulean Adventure on perinteinen Zelda-seikkailu, Shadow Battle taistelupeli ja Navi Trackers nopeuspeli.

Hyrulean Adventure
Hyrulealainen seikkailu muistuttaa Four Swordsia, jossa neljä Linkiä seikkailee Hyrulessa. Linkejä on aina neljä; jos pelaajia on vähemmän kuin neljä, tietokone ohjaa ylimääräisiä Linkejä jättäen muille pelaajille mahdollisuuden antaa näille käskyjä. Seikkailu koostuu kahdeksasta tasosta, jossa jokaisessa on kolme osaa. Linkit liikkuvat tasoilla yläviistossa kuvatussa näytössä. Moninpelissä näytöstä hetkeksi poistuvat pelaajat näkevät hahmonsa Game Boy Advancen ruudulta. Pelaajat taistelevat vihollisia vastaan ja ratkaisevat tehtäviä, joissa tarvitaan kaikkien Linkien yhteistyötä.

Shadow Battle
Taistelupelissä kaksi tai useampaa pelaajaa ottelee keskenään, kunnes yksi pelaaja selviytyy voittajaksi. Areenan voi valita viidestä eri kentästä, joista Pimeän maailman versiot avautuvat, kun Hyrulean Adventure on suoritettu. Areenoilta löytyy sattumanvaraisia esineitä, joita voi käyttää avukseen taistelussa. Areenat ovat Niitty, Liekkien torni, Hyrulen Linna, Tuulten torni ja Pilviareena.

Navi Trackers
Pelin japaninversiossa on pelattavana kolmas peli, jossa pelaajat kilpailevat keskenään (yksinpelissä Tingleä vastaan), ohjaten Linkiä GameCuben näytön ja oman Game Boy Advancensa avulla. Kilpailun juontajana toimii The Wind Wakerista tuttu merirosvokapteenitar Tetra ja tarkoituksena on etsiä mahdollisimman monta Tetran miehistön jäsentä mahdollisimman nopeasti. Löytäessään merimiehen pelaaja saa leiman ja eniten leimoja kerännyt julistetaan voittajaksi.

Pelaaja voi antaa nimensä ja valita sukupuolensa, mutta jokaisella pelaajalla on silti oma Link ohjattavanaan. Tetra puhuttelee pelaajia heidän valitsemansa nimen mukaan. Vaikeus puheen syntetisoimisen siirtämisestä japanin kielestä latinalaista aakkostoa käyttävään kieleen on saattanut olla syynä, miksi peliä ei julkaistu japanin ulkopuolella.

 

 

Zeldalandia

Sivut päivitetty 16.8.2023

Kävijälaskuri Counters with Stats

© copyrigh 2012-2023 Kaitsu