Nintendo Switch Wii U Wii 3DS Nintendo Klubi Nintendo Suomen Foorumi
Zeldalandia - The Legend Of Zelda

------------------

Oikea

Muita kotisivujani

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kuuma peruna

Aikasemmat kyselyt

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pieni Chat live-
keskustelua varten

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Youtube kanavani

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

The Legend Of Zelda:
The Wind Waker HD

Esineet

Selected Items

 

Nimi

Kuvaus

All Purpose Bait

 

Bombs

 

Boomerang

 

Bottle

 

Deku Leaf

 

Fire and Ice Arrows

 

Grappling Hook

 

Hero Bow

 

Hookshot

 

Hyoi Pear

 

Light Arrow

 

Pictobox

 

Sail

 

Skull Hammer

 

Telescope

 

Wind Waker

 

Sword

 

 

Shield

 

Tingle Bottle

 

 

Spoils

 

Nimi

Kuvaus

Blue Chu Jelly

Blue Chu Jelly on harvinaisin ja tärkein Chu Jelly pelissä. Se löytyy vain Blue ChuChus, ja on vain 23 Blue ChuChus pelissä, joka sijaitsee eri saarilla. Tämä Jelly voi palauttaa niin taikuutta ja terveyden. Sinun täytyy antaa 15 näistä Doc Bandam on Windfall Island saada sininen taikajuoman saatavilla olevat ostaa milloin tahansa.

Green Chu Jelly

Vihreä Chu Jelly on Jelly että palauttaa taikavoimaa. Se löytyy Green ChuChus joko varastamalla sen kanssa heittokoukun, tai odottaa ne kuolevat ja toivottavasti saada se sinne. Voit myös saada nämä Yellow ChuChus, mutta se on satunnaista välillä punainen ja vihreä Jelly. Jos annat 5 näistä Doc Bandam on Windfall Island, se tekee vihreän taikajuoman saatavilla olevat ostaa milloin tahansa.

Red Chu Jelly

Red Chu Jelly on ehkä kaikkein yksinkertainen muoto Jelly, mutta edelleen hyvin tärkeä, koska se elvyttää oman terveyden. Löydät nämä Red ChuChus, ja käyttää heittokoukua varastaa se, tai odota kunnes he kuolevat ja katsoa mitä saat. Voit myös saada nämä Yellow ChuChus, mutta se on satunnaista välillä punainen ja vihreä Jelly. Jos annat 5 näistä Doc Bandam on Windfall Island, se tekee punainen juoma saatavilla olevat ostaa milloin tahansa.

Boko Baba Seed

Boko Baba Seed on saatavissa kaikista Boko Baba, että satut tapaamaan.
Voit
käyttää joko heittokoukkua varastaa se pois, tai sitten hän kuolee ja katsoa mitä saat.
Nämä
siemenet voidaan saada Boko Babas, ja löytyy teidän saaliin pussista, kun saat sen.
Voit
käyttää neljä niitä luomaan Blue Potion kohteessa Hollo kaupassa Forest Haven.

Golden Feather

Golden Feather ovat erityisiä höyheniä voit saada siivekäs olentoja, jotka ovat arvostettuja Rito tyttöjä.
Ne
löytyvät Winged Mothulas, Peahats tai Kargarocs, vain käyttää heittokoukkua varastaa se, tai tappaa se ja katsoa mitä saat.
Jos keräät
20 näistä, voit tuoda ne Rito nimetty Hoskit toisessa kerroksessa Dragon Roost Island saada Piece of Heart.

Joy Pendant

Joy Pendant ovat sydämenmuotoiset kaulakorut, jotka ovat erittäin arvostettuja joillekin ihmisille, erityisesti Ms Marie, opettaja Windfall Island. Jos annat hänelle 20 näistä, hän antaa sinulle Cabana teko, jota tarvitaan täydellisen pelin. Jos annat hänelle 40 lisää, yhteensä 60, hän antaa sinulle Hero viehätys, jonka avulla voit nähdä vihollisten terveyden taistelun aikana.
Voit
löytää nämä kaikenlaista Bokoblin, vain käyttää heittokoukuua varastaa se pois, tai tappaa se ja katsoa mitä saat.
Voit myös löytää niitä eri arkuista pelissä, useammin alussa luolastoja.

Knights Crest

Nämä vaakunat ovat todella bändejä, jotka ovat kuluneet vyötärölle erittäin lahjakas miekkamiehet. Löydät ne lähinnä Darknuts ja niiden eri muodoissa. Ne eivät näy kovin usein pelin alussa, mutta kun olet tehnyt sen hyrule linna, siellä on ainakin 10 niistä valmiina. Voit käyttää heittokoukua varastaa se heiltä, tai odota kunnes he kuolevat ja katsoa mitä saat. Nämä viholliset ovat hieman suurempi mahdollisuus jättää taakseen thier saalista, siitä, että ne melkein aina jättää jälkeensä tumman pallon, joka silloin, kun rikki, paljastaa joitakin ihmisarvoisen rahaa ja saalista.

On yksi tarkoitus kerätä nämä pelissä, muuta kuin näköisenä olet paras miekkamies, ja se on Orca. Jos keräät Näistä 20 ja ottaa ne takaisin hänelle, hän on hämmästynyt, ja opettaa uusia taitoja, Hurricane Spin.

Skull Necklace

Kallo kaulakorut ovat predominatley löytyy Moblins, käytä heittokoukua varastaa se pois, tai tappaa heidät ja katso mitä saat.
Kuten
Darknuts, nämä ovat enemmän suhde on siellä, jos et odota tappaa heidät, koska he myös jättävät jälkeensä tumma pallo, joka yleensä pitää kaulakoru sisällä. Voit ensin löytää tämä kaulakoru yläreunassa Dragon Roost Island taistelevat kaksi Moblins, mutta sen jälkeen he eivät oikeastaan näy liian usein vasta puolivälissä peliä, toisella kertaa läpi Forsaken Fortress, ja alas Hyrule Castle.

Heillä on kaksi tarkoitusta kokoelma. Ensimmäinen on antaa vähintään 3 niistä Dampa Sailor, mies seisoo lähellä laituria Windfall Island, jonka avulla voit pelata hänen kanssaan.Toinen on antaa 20 niistä Maggie isälle saada Treasure Kaavio # 2.

 

Dungeon Items

 

Nimi

Kuvaus

Dungeon Map

 

Compass

 

Small Key

 

Boss Key

 

 

 

Zeldalandia

Sivut päivitetty 16.8.2023

Kävijälaskuri Counters with Stats

© copyrigh 2012-2023 Kaitsu