Nintendo Switch Wii U Wii 3DS Nintendo Klubi Nintendo Suomen Foorumi
Zeldalandia - The Legend Of Zelda

------------------

Oikea

Muita kotisivujani

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kuuma peruna

Aikasemmat kyselyt

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pieni Chat live-
keskustelua varten

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Youtube kanavani

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

The Legend Of Zelda:
A Link To The Past

Bottle list

Bottle #1

Ensimmäinen pullo  sijaitsee Kakariko Village valo maailmassa. Se sijaitsee Luoteisosassa Hyrule. Tämän pullon voit ostaa 100 rupiaa. Ostat sen mieheltä, joka istuu maton päällä.


Bottle #2

- Toinen  pullo sijaitsee Kakariko Village valon maailmassa. Se on taverna sijaitsee kaakkoisosassa Kakariko Village. Se on pitkä rakennus, niin mene sinne ja näet aarre toisella puolella, mutta et voi saavuttaa sitä. Vaan mene takaisin ulos ja kävele toiselle puolelle pitkä rakennus. On salainen sisäänkäynti, joten vain kävellä rakennuksen päälle ja olet toisella puolella tavernassa. Avaa aarrearkku saada pullo.


Bottle #3

- Kolmas pullo on hieman vaikea löytää. Se sijaitsee vain itään talosi valon maailmassa. Talosi mennä oikealle näytölle.Todellinen pullo sijaitsee sillan alla. Mennä yli sillan ja kävele oikealle. Pidä kävely kunnes löytää paikka, jossa voit hypätä jokeen. Kun olet jokeen uimaan takaisin kohti siltaa ja lopulta sillan alla. Näet miehen sillan alla. Puhu hänelle ja saat kolmannen pullon.


Bottle #4

- Neljäs pullo, ja se on vaikeinta saada ne kaikki. Sinun täytyy saada karkaistu miekka ennen kuin voit saada tämän pullon. Pimeyden maailmassa siirry paikkaan, jossa sait miekka karkaistu. Se on vain itään kylän Outcasts. Jos talon käyttö on vastedes ajaa alas paikka aarrearkku siellä. Siirry vieressä aarre ja se alkaa seurata sinua.

- Mene  takaisin pääosa kylän Outcasts kanssa aarrearkku seuraa sinua. Et voi hypätä alas mitään tai aarrearkku jää taakse. Mene etelään kylän Outcasts. Jatka alas ja sitten oikealle. Tee niin aina missä talosi olisi, jos se olisi valo maailmassa. Mistä talosi olisi, mene etelään ja sitten etelään, ja jatka kunnes olet saavuttanut eteläosassa Hyrule. Alkaen jossa toinen kide sijaitsee pään vasemmalle. Jatka kunnes muutat näytöt. Sitten käytä peili ja mennä valo maailmaan. Sieltä nousevat hieman ja puhua kaveri, joka istuu vieressä merkki. Ennen kuin hän olisi vain seistä ja sanoa mitään, mutta puhu hänelle aarrearkun ja hän avaa sen sinulle.Aarre sisällä se on viimeinen pullo.

 

 

 

Zeldalandia

Sivut päivitetty 16.8.2023

Kävijälaskuri Counters with Stats

© copyrigh 2012-2023 Kaitsu