Nintendo Switch Wii U Wii 3DS Nintendo Klubi Nintendo Suomen Foorumi
Zeldalandia - The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

------------------

Oikea

Muita kotisivujani

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kuuma peruna

Aikasemmat kyselyt

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Pieni Chat live-
keskustelua varten

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Youtube kanavani

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

The Legend Of Zelda:
Breath Of The Wild

Ohjeita + vinkkejä

Master Sword:n paikka
Zelda-peleihin keskeisesti linkittyvä Master Sword on mukana pelissä, mutta siihen ei törmää pelkästään tarinaa seuraamalla. Miekan saadakseen on mentävä Lost Woodsiin, joka on heti Hyrule Castlesta oikealle pelin kartalla. Metsää ympäröi mystinen usva, ja oikean reitin löytääkseen on seurattava palavia soihtuja. Perille pääsy ei kuitenkaan ole lastenleikkiä. Suosittelen ainakin yhteensä 13 punaisen sydämen hankkimista energiamittariin ennen yrittämistä. Master Sword tekee 30 vahinkopistettä jokaisella iskulla, ja on myös rikkoutumaton. Miekkaa täytyy kuitenkin "ladata" 15 minuutin ajan tyhjentymisen jälkeen. Miekan teho tuplaantuu latauksesta, jolloin sen käyttö kannattaa säästää pomovastuksien kukistamiseen.

 

Hylian Shied:n paikka
Master Swordin lailla Hylian Shieldiin pääsee kyllä käsiksi, kun vain tietää mistä etsiä. Kilven saaminen edellyttää vierailua Hyrule Castlessa, joka onnistuu heti ensimmäiseltä alueelta poistumisen jälkeen. Suosittelen pitämään silmällä monia ikäviä pahiksia, jotka kansoittavat linnaa. Siksi linnaan kannattaa astua takakautta, joka on selvästi vähemmän vartioitu. Etsi pientä luolaa, jonka lähellä on vahingoittunut Guardian. Linnassa kävele eteishallia eteenpäin läheiseen vankiselliin oikealla. Kilven saadakseen tulee voittaa suurikokoinen Stalnox, mutta taisto on yllättävän yksinkertainen. Ammu ensin nuoli pahiksen silmään, ja olion kaatuessa moukaroi sitä kaikella käsillä olevalla. Toista prosessia niin kauan kuin on tarpeellista. Muista myös pitää riittävä etäisyys väistääksesi kohti suunnatut iskut.

Hylian Shield on kestävä ja voimakas, mutta ei rikkoutumaton. Jatkuvasti käytettynä kilpi hajoaa, mutta sen saa kyllä kootuksi uudelleen. Hateno Villagessa käynnistyy hylätyn talon ostamisen jälkeen tarinatehtävä From the Ground Up, joka johtaa Tarrey Townin rakentamiseen. Siellä pääsee tapaamaan myyjää nimeltä Grante. Hän myy kaikkia niitä esineitä, joita on jo aiemmin pitänyt hallussaan pelin aikana. Tämä koskee myös Hylian Shieldia.

 

Missä ovat Epona-heppa ja Wolf Link?
Epona ja Wolf Link vaativat amiiboja. Eponan saa käyttämällä Linkin amiiboa Super Smash Brosista, kun taas Twilight Princess HD:n Wolf Link -amiibolla saa kutsuttua suden. Wolf Linkin energiapalkki riippuu siitä, mihin se jäi Twilight Princess HD:ssa. Muilla amiiboilla saa aukaistua harvinaista roinaa sisältäviä arkkuja aina kaloista kilpiin. Amiiboja voi käyttää vain kerran päivässä.

Lisävinkkinä mainittakoon, että Epona kannattaa rekisteröidä johonkin pelin monista talleista pitääkseen sen mukana pelissä.

 

Dark Link-puvun saanti
Dark Link itse ei ole Breath of the Wildissa, mutta päälleen voi pukea hänen asunsa. Ensin on matkattava alemmalle saarelle Skull Lakella yöaikaan. Sieltä löytää myyjän nimeltä Kilton, joka myy kaikkia hirviöihin liittyviä esineitä. Näiden joukossa on myös Dark Linkin haarniska. Lyhyen keskustelun jälkeen Kilton ilmoittaa olevansa saapuvilla yhden pelin kaupungin lähellä. Kiltonin seuraavan kerran löydyttyä pääsee ostamaan lukuisia erilaisia esineitä.

Saapuvilla olevat esineet ovat sidoksissa siihen, miten monta pelin pomovastuksista on kaatanut. Dark Linkin haarniskaan käsiksi päästäkseen on ensin hoideltava kaikki neljä Divine Beastia. Kilton ei hyväksy maksuvälineeksi rupia-kolikkoja, vaan ainoastaan omaa mon-valuuttaansa. Tätä kerätäkseen on myytävä hirviöiden osia Kiltonille mon-rahaa vastaan. Täydellisen Dark Link -haarniskan hinta on 4000 monia.

Dark Linkin asu parantaa Linkin nopeutta yöaikaan, mutta sitä EI voi parantaa Fairy-parannuksilla.

 

Linkin klassinen vihreä nuttu?
Breath of the Wildissa on useita eri versioita Linkin klassisesta vihreästä asusta. Breath of the Wildin versio on nimeltään Tunic of the Wild, jonka saa suoritettuaan 120 Shrine-haastetta. Lisäksi pelissä on versiot Ocarina of Timesta, Wind Wakerista ja klassisesta Zeldasta. Verkkoporinan mukaan näitä löytää sekä pelin maailmasta, että amiiboja käyttämällä.

 

Kuinka surffataan kilvellä?
Ainoa keino kilpisurffauksen oppimiseen on huomata ohje kaikkien muiden satunnaisten viestien joukosta latausruutujen aikana.

Paina ZL, hyppää (X) ja paina lopuksi A. Tällöin Link laittaa kilven jalkojensa alle, mutta mäenlaskuun tarvitaan toki asianmukainen mäki. Laskun aikana pystyy lisäksi hyppimään, liitämään ja hyökkäysnappia painamalla pyörimään.

 

 

Zeldalandia

Sivut päivitetty 16.8.2023

Kävijälaskuri Counters with Stats

© copyrigh 2012-2023 Kaitsu